20:39
ПЛАВЕЦЬ ПАВЛО ШАРАН – ПЕРЕМОЖЕЦЬ ОБЛАСНОГО ЧЕМПІОНАТУ

     13 та 14 листопада у місті Бровари на базі спорткомплексу «Купава» тривав Чемпіонат Київської області серед юніорів з плавання. Бориспільщину представляла команда юних плавців «Бобрята» ДЮСШ, яку тренує заслужений майстер спорту Сергій Фесенко.

     Впевненість у власних силах допомагала нашим плавцям сміливо виходити на старт й демонструвати чудові результати та особистісні досягнення. Програма швидкісно-силових тренувань допомогла бобрятам впоратися із завданнями чемпіонату й привела спортсменів до високих результатів.

     Найяскравішим плавцем команди був 15-річний Павло Шаран, студент Бориспільського професійного ліцею, який мешкає в с. В. Олександрівка. Юнак здобув впевнену перемогу на дистанції 50 м кролем та потішив першим місцем на дистанції 50 м батерфляєм (продемонстрував нормативи вище кандидата в майстри спорту). Це перший дорослий результат юних плавців з команди «Бобрята».

     Перспективний плавець Павло Шаран зізнається, що перемагати приємно, але свій високий результат він оцінює як сходинку до наступних висот, його мета – перемогти на Чемпіонаті України. «Перемагати – це круто, мною пишається тренер, з яким працюю більше двох років, моє досягнення – це заслуга Сергія Леонідовича. Я готовий тренуватися більше, щоб і надалі не розчарувати тренера та друзів по команді», — говорить хлопець.

(Ольга Іванова - Газета "ТРУДОВА СЛАВА" випуск за 23 - 29 листопада 2015 року)

Переглядів: 507 | Додав: xolodkoivan | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: