В нашому ліцеї ви можете отримати такі професії: На базі 9 класів(термін навчання 3 роки) • Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій автотранспортних засобів (категорія «С»). • Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Електрозварник ручного зварювання. • Штукатур. Маляр. • Кухар. Офіціант. На базі 11 класів • Майстер готельного обслуговування. (1 рік) • Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій автотранспортних засобів (категорія «С»)(1,5 рік)

ВИСТУП ХЛОПЦІВ КЛУБУ "БУРИВІТЕР" В ШКОЛІ ВИЖИВАННЯ

     Члени клубу брали участь у регаті, присвяченій подіям Великої Вітчизняної війни. Учасники йшли на яхтах з міста Переяслав до міста Ржищів на Букринський плацдарм, де зараз стоїть меморіал пам'яті загиблим воїнам, та долучилися до церемонії покладання квітів до меморіалу загиблим.

     Також наш клуб брав участь у дні "Воїнів інтернаціоналістів" та дні "Партизанської слави", а також у інших різних суспільних та політичних заходах. За запрошенням клубу юних десантників "Гвардія", ми відвідали місто Полтаву. На зборах, що проводив цей клуб, ми пройшли парашутно - десантну підготовку та здійснили стрибки з парашутами.

ПОЛЬОВИЙ ВИХІД В М. БОЯРКА

     На даний момент в клубі йде робота по створенню різних секцій. Вже працює секція по рукопашному бою, де члени клубу можуть займатися безкоштовно.
     У нас молодий клуб, ми набираємось досвіду і переконані, що ми доб'ємося успіху.
Змагання до дня річниці створення клубу "Боривітер"
     На полігоні Національної гвардії в с. Старому відбулися змагання, присвячені річниці створення клубу «Боривітер».
     Команда «Боривітер» в змаганнях з нагоди річниці заснування ГО «Боривітер» серед клубів військово-патріотичного напрямку на призи підполковника ЗСУ Гудзя Валерія Федоровича, завоювала ІІ загальнокомандне місце та кубок за І місце у «марш-кидку». А також вибороли І місце у змаганні «смуга перешкод» та І місце в метанні гранати.

  

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНА ГРА "ВОЯЦЬКИЙ ДУХ"

      Команда клубу "БОРИВІТЕР" взяла участь у відкритій військово - патріотичній грі "Вояцький дух", що проходила з 29 вересня по 1 жовтня 2017 року на базі 169 -ого Навчального центру ЗСУ "Десна" (Чернігівська облась, смт. Десна) за підтримки Всеукраїнського об'єднання військово - патріотичних організацій. Участь у змаганні взяли: Мельник Сергій, Дебеляк Дар'я, Кірієнко Іван, Марчук Назар, Тюхтій Валентина, Волков Дмитро та керівник клубу "Боривітер" Ломака Євгеній Володимирович.

 

СПОРТИВНО-ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ГРА "ЛАБІРИНТ" - ВЕСНА 2017

            Команда клубу "Боривітер" вкотре взяла участь у спортивно-інтелектуальній грі "Лабіринт", яка проходить на території Національного технічного університету України Київського політехнічного інституту (НТУУ "КПІ"). 

       Команда клубу "Боривітер" виборола два призові місця:

  1. ІІ місце у спортивно-інтелектуальній грі "Лабіринт - весна 2017";
  2. ІІІ місце у спортивно-інтелектуальному змагання "Нічна гра".

     За свої уміння та досягнення отримали кубок за ІІ місце та дві призові грамоти.

 

БОРИВІТЕР - "НА ШЛЯХУ ДО ДОСКОНАЛОСТІ"

       В період з 6 - 7 травня 2017 року на території м.Маріуполь Донецької області, пройшли змагання всеукраїнського турніру по спортивному метанню ножа "На пути к совершенству".

       Учні ДПТНЗ "Бориспільський професійний ліцей", (клуб "Боривітер"), отримали почесні грамоти  та подяки від організаторів конкурсу.

 

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНІ ЗМАГАННЯ НА КУБОК "БОРИВІТРУ"

        В період з 3 по 5 лютого 2017 року на базі ДПТНЗ "Бориспільський професійний ліцей" проходили змагання між учасниками військово-патріотичних клубів з усієї України. Команди змагалися за кубок військово-патріотичного клубу "БОРИВІТЕР"

       Участь взяли 10 команд, загальною кількістю більше 90 учасників. Кожна команда показала свої найкращі досягнення. Всі учасники було нагороджені почесними грамотами та кубками першості у своєму виді змагання.

       В загальному заліку команда "Боривітер" зайняла 3 місце. Також учасник клубу, Мельник Сергій, отримав грамоту за перше місце у виді "Стрільба зі стрілецької зброї".

 

БОРИВІТЕР - ЮНИЙ ДЕСАНТНИК

         В період з 23 - 25 грудня 2016 року на базі МГО "КЮД" (Клуб Юних Десантників), "Гвардія" м. Полтави, відбулися змагання між командами військово-патріотичних формувань десантного профілю.

       Команда "Боривітер" у складі здобувачів освіти ліцею знову показала високі досягнення та отримала кубок за І місце у вогневій підготовці та почесні грамоти і подяки.

 

УЧАСТЬ КЛУБУ У ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИХ ІГРАХ "ПАТРІОТ"

        В період з 25 по 28 листопада 2016 року в смт. Гончарівське команда "БОРИВІТЕР" брала участь у патріотичних військово-спортивних ігриах "Патріот". Учні показали високі досягнення у стрільбі. командній роботі та киданні гранат, за що отримали похвальні грамоти від керівництва. 

 

ЗУСТРІЧ КЛУБУ З МАЙОРОМ НГУ

        Згідно плану роботи ліцею та  Міністерства освіти і науки України 4 листопада 2016 року відбулась зустріч з майором Національної гвардії України, Дробот О. М. Майор провів інструктажі з техніки бойових дій.

        У четвер, 3 листопада, до клубу "БОРИВІТЕР" приїздив інструктор зі складання парашуту. Зустріч проводилась у спортзалі ліцею, де інструктор показував студентам  правильність збору парашута.

 

ЗМАГАННЯ ДО ДНЯ РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ КЛУБУ "БОРИВІТЕР"

     16 червня 2015 року на полігоні Національної гвардії в с. Старому відбулися змагання, присвячені річниці створення клубу «Боривітер».

 

     Команда «Боривітер» в змаганнях з нагоди річниці заснування ГО «Боривітер» серед клубів військово-патріотичного напрямку на призи підполковника ЗСУ Гудзя Валерія Федоровича, завоювала ІІ загальнокомандне місце та кубок за І місце у «марш-кидку». А також вибороли І місце у змаганні «смуга перешкод» та І місце в метанні гранати.

  

 

ПЛАНИ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ В 2019 РОЦІ

21 лютого 2019р. представники клубу «Боривітер» взяли участь у військово-патріотичному заході «Плани військово-патріотичного виховання в 2019 році», що проводився ВГО «Громадський рух «За Майбутнє» спільно з Міністерством оборони України, Генеральним штабом ЗСУ, на базі Національного музею історії України у Другій світовій війні.

 

ФЕСТИВАЛЬ БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ «БУЛАВА»

11-12 травня 2019р. у смт. Калинівка Васильківського району відбувся Всеукраїнський фестиваль бойових мистецтв «Булава», на якому проходив Чемпіонат по спортивному метанню ножа. Здобувачі освіти ДПТНЗ «Бориспільський професійний ліцей», члени клубу «Боривітер» в категорії юніорів посіли І та ІІ місця.

 

ЗМАГАННЯ СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ШКІЛ БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ НА «КУБОК МВПСТО «БОРИВІТЕР»«БУЛАВА»

          Профорієнтаційна робота в ДПТНЗ «Бориспільський професійний ліцей» розпочалась з військово-спортивних змагань серед здобувачів освіти шкіл Бориспільського району на «Кубок МВПСТО «Боривітер», що проходили 15-16 листопада 2019р.
До змагань були залучені здобувачі освіти з 8 районних шкіл: Іванківська ЗОШ І-ІІІ ст., ОНЗ «Вороньківський НВК», Вишенська ЗОШ І-ІІІ ст., Рогозівська ЗОШ І-ІІІ ст., Гірська ЗОШ І-ІІІ ст., Великоолександрівська ЗОШ І-ІІІ ст., Сошниківська ЗОШ І-ІІІ ст., Кучаківська ЗОШ І-ІІІ ст. Здобувачі освіти ознайомилися з закладом освіти, його історією та професіями, які можна здобути в ліцеї. В ході змагань були задіяні такі локації:

         - розбирання та збирання АК;
         - спорядження магазину (АК);
         - снайпінг;
         - метання ножа;
         - метання сокири;
         - стрільба з бойової зброї;
         - змагання з фізичної підготовки (комплексна силова вправа);
         - медична підготовка;
         - винос постраждалого із зони уражання дихання;                                          
         - гра «Лазертаг».


 


 


 


 

 


7 ЛЮТОГО УРОЧИСТО ВІДКРИТО ЗМАГАННЯ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИХ КЛУБІВ НА «КУБОК МВПСТО «БОРИВІТЕР».

 

 

8 ЛЮТОГО ПРОДОВЖУЮТЬСЯ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНІ ЗМАГАННЯ НА «КУБОК МВПСТО «БОРИВІТЕР».

8 лютого 2020р. продовжуються військово-патріотичні змагання на «Кубок МВПСТО «Боривітер» (Етапи: «Метання гранати», «Проходження замінованого приміщення», «Стрільба з імітаційного міномета», «Пожежна естафета»).

ПЕРЕЙТИ ДАЛІ