14:55
День Соборності України! Наша єдність – наша зброя!

Україно, Соборна держава,
Сонценосна колиска моя 
Ще не вмерла й не вмре твоя слава 
Завойована в чесних боях!

     22 січня наша країна відзначає величне національне свято – День Соборності України.

     Офіційно в Україні День соборності відзначають з 1999 року.

     Щороку в цей день український народ із вдячністю згадує тих героїв, які намагались відродити незалежну Соборну українську державу.

     Для українського народу, віками позбавленого власної державності та розірваного на частини між сусідніми країнами ця проблема завжди була особливо болючою й неймовірно складною.

     Тож соборність для України – це єдність багатоманітності, об’єднання навколо спільного стрижня, яким є українська державність, українська ідентичність.

     Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього, як на полі бою, так і в тилу. Коли ми, з різних регіонів, разом працюємо, боремося з окупантами, створюємо знакове і важливе, адже ціль у нас спільна: незалежна, демократична і соборна Україна.

     Єднаймося! Наша єдність – наша зброя!

     Ми продовжуємо допомагати нашим захисникам. Майстри виробничого навчання Заліщук В.І., Понамаренко О.В., Бондар В.О. та здобувачі освіти групи № 12 і № 13 виготовили невеликі печі - буржуйки для військових на фронт та окопні свічки. Для захисників – це надійне джерело світла й тепла.

     РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ !

Переглядів: 59 | Додав: xolodkoivan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0