12:18
МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ.

В рамках проведення місячника методичної роботи, 20.02.2023р. викладач спецтехнології Пашук Сергій Миколайович провів відкритий урок на тему Підготовка та організація робочого місця до виконання зварювальних робіт. Безпека праці при обслуговуванні зварювального поста у контексті впровадження наскрізних змістових ліній.

Під час проведення заходу викладачем було розкрито власне бачення стосовно форми та механізмів реалізації на конкретному уроці таких змістових ліній, як: “Здоров’я і безпека”, “Підприємливість і фінансова грамотність”.

Ефективними формами впровадження в освітній процес зазначених наскрізних змістових ліній було визначено діалог та активне обговорення, під час яких в здобувачів освіти активізується можливість аналізувати, уявляти, проєкціювати інформацію, шукати взаємозв’язок між професійною діяльністю та суспільним життям. Основними механізмами реалізації наскрізних ліній на конкретному уроці були обрані аналогії, у процесі аналізу яких в здобувачів освіти зароджується розуміння того, що в житті багато речей та процесів взаємопов’язані і формується цілісне бачення цих зв’язків.

Головне посилання до здобувачів освіти по даній темі уроку, у контексті наскрізних ліній, полягає у тому, що вміння правильно організовувати та безпечно обслуговувати власне робоче місце - це запорука безпеки, ефективності, продуктивності, а в майбутньому, як результат і фінансової успішності. Це вміння бути організованим, акуратним не тільки в професійній діяльності, а й в повсякденному житті, що в свою чергу обовязково приносить свої девіденди.    

 


Переглядів: 74 | Додав: xolodkoivan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: