07:50
Місячник методичної роботи, викладач англійської мови Назим Г.О.

              15 лютого в рамках місячника методичної роботи викладач англійської мови Назим Г.О. провела відкритий урок на тему «Освіта в Україні». На уроці викладач використовувала моделі «здобувач освіти – здобувач освіти», «здобувач освіти – викладач», «здобувач освіти - інформація». Галина Олексіївна продемонструвала колегам, як забезпечити собі роль лідера, подаючи матеріал максимально доступно, залучаючи здобувачів освіти до співпраці та стимулюючи пізнавальну активність.

          Під час дистанційного навчання здобувачам освіти бракує мотивації, стимулів. І тому представлення ефективних способів мотивації здобувачів  освіти до пізнавальної діяльності є дуже актуальним. Слід зазначити, що Галина Олексіївна не лише підтримувала здобувачів освіти, хвалила їх, а й висилала коротенькі написи «Well done», «The best» і інші. Це заохочує здобувачів освіти, додає  їм впевненості у власних можливостях для подальших досягнень.

          Присутні на заході відмітили, що викладач зуміла стимулювати розумову активність здобувачів освіти, їх прагнення до здобуття нових знань.

Переглядів: 152 | Додав: xolodkoivan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: