17.02.2021р.  В ході проведення засідання методичної комісії викладачів спец предметів та майстрів виробничого навчання автомобільного і зварювального профілів на тему: «Інтегрований підхід до формування професійної компетентності здобувачів освіти» педагоги ліцею ще раз переконалися, що саме компетентнісний підхід є одним із ефективних засобів підготовки кваліфікованого робітника. Саме такий підхід вимагає оновлення та інтеграції змісту навчальних предметів відповідно до запланованого результату навчання, варіативності  програм, форм і технологій навчання, висуває певні вимоги використання методів навчання та організації освітньо-виробничої діяльності здобувачів освіти.

Просмотров: 153 | Добавил: Admin :-) | Дата: 17.02.2021

16.02.2021р. викладач математики Павлюк С.Є., презентуючи свій досвід роботи, продемонструвала колегам функціональні можливості програмного засобу GeoGebra з точки зору інноваційності та перспектив її використання в процесі підготовки кваліфікованих робітників. Проводячи майстер-клас, Світлана Євгенівна показала, який потужний набір інструментів має дана програма і як, завдяки її можливостям створювати інтерактивне творче освітнє середовище.

Просмотров: 147 | Добавил: Admin :-) | Дата: 17.02.2021

15.02.2021р. розпочався тиждень англійської мови в ліцеї. Його проведення має сприяти популяризації англійської мови, ще більшій мотивації здобувачів освіти до її використання в реальному житті. Практично всі заплановані заходи проводитимуться з елементами комунікативно орієнтованої методики викладання англійської мови. Адже саме така методика розвиває у здобувачів освіти розуміння того, як іноземну мову можна використати як у особистому, так і професійному спілкуванні.

Просмотров: 140 | Добавил: Admin :-) | Дата: 17.02.2021